30 Temmuz 2020 Perşembe

2021 Buick Envision Özellikleri ve Trim Seviyeleri Açığa Çıktı

Resmi sipariş kılavuzuna göre, yeni Envision 230 beygirlik bir turbo dört ile standart olarak geliyor ve temel, Tercih Edilen, Essence ve Avenir donanımları sunuyor. Yeniden tasarlanan 2021 Buick Envision geçişi için sipariş kılavuzu çıktı.

Artık 230 beygirlik turboşarjlı 2.0 litrelik sıralı dört motorla standart olarak geleceğini ve taban, Tercih Edilen, Essence ve Avenir donanım seviyeleri sunacağını biliyoruz.2021 Taslağının gelecek yılın başlarında bayilere ulaşması planlanıyor.

2021 Buick Envision'un öncekinden çok daha iyi göründüğünü zaten biliyorduk ve şimdi yeni modelin resmi sipariş kılavuzunun çok daha fazla ayrıntı açıkladı. Trim seviyeleri, standart ve isteğe bağlı ekipman ve güç aktarma organı teknik özellikleri dahildir. Şimdi duymayı beklediğimiz tek şey, büyük olasılıkla Envision'un önümüzdeki yılın başlarında satış tarihine daha yakın piyasaya sürülecek olan fiyat.

2021 Buick Envision Çekici Yeniden Tasarlandı

2021 Buick Envision Dışarıda Gibi İyi Görünüyor

Karttaki standart motor, 230 beygir gücünde ve 258 lb-ft torka sahip turboşarjlı 2.0 litrelik sıralı dörtlüdür. Dokuz ileri otomatik şanzıman ve önden çekiş standarttır ve dört tekerden çekiş temel model dışındaki tüm modellerde isteğe bağlı olarak sunulur. Bu, yeni Envision'un öncekinden daha az güçlü olduğu ve 252 beygir gücü ve 295 lb-ft tork sağlayan isteğe bağlı bir turbo 2.0 litrelik dört sunuyor. Önceki modelin 193-bg'lik doğal emişli 2.5 litrelik sıralı dört motoru düşürüldü.

Temel, Tercih Edilen, Essence ve Avenir trim seviyeleri 2021 Envision serisini oluşturur. Kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto tüm modellerde standart olarak bulunurken, Avenir 20 inç jantlar, ısıtmalı ve soğutmalı ön koltuklar ve bir baş üstü ekranı gibi özellikler sunuyor. Envision'ın 30.000 $ ortalarında başlamasını ve tamamen yüklendiğinde 50.000 $ 'a kadar çıkmasını bekliyoruz.

Buick, 2021 Tasarısının önümüzdeki yıl başında ABD bayilerine ulaşmaya başlayacağını söyledi, bu yüzden daha fazla bilgi edinmek için bir göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Bugatti Chiron Pur Sport Fiyatları Cep Yakıyor

Bir araba ile ilgili olabilecek tüm kötü şeyler arasında, çamurluk bükücü belki de en iyi senaryo tipi bir kazadır. Çok pahalı bir Bugatti C...