12 Mayıs 2009 Salı

Rizede Sahibinden Kelepir 120.14 İveco Kamyon

Rize artık bir ilke kavuştu belkide aracınızı satmak artık hiçte zor olamyacak.Nedenmi artık bir telefonla aracınızı internet sitemisze yerleştiriyoruz satımda kolaylık sağlıyoruz.Gelişen dünyamızda internetin gücü tartışılmaz sanırım.Bugün aşağ yukarı internetli ev sayısı % 70 lere dayandı,Artık hemen herşey internet üzerinden alınıp satılır hale geldi desek abartılı olmaz sanırım.Bizde bu işe girerken bunun rizeli hemşehrilerimize büyük bir kolaylık sağlayacağını düşünerek girdik,inşaallah sizlerin de desteğiyle elbirliğiyle güzel projelere imza atmayı hedefliyoruz.Siz aracınızı binerken bir size rize ve çevre illerde internet ortamında müşteriler bulup sizinle irtibata geçip bu sayede aracınızın satışını da hızlandırmış olacağız.Yapmanız gereken şey bizimle irtibata geçmek olsun.






Fiyatı: 19.500 TL
Şehir: Rize/Merkez
İlan Tarihi 12 Mayıs 2009
Tipi: Kamyonet / Kamyon
Marka: Iveco - Otoyol
Model: 120.14
Km: 63000
Üretim Yılı: 1997
Motor Hacmi: 1300 cm3' e kadar
Motor Gücü: 101 - 125 arası
Renk: Beyaz
Vites: Manuel
Yakıt Tipi: Dizel
Türü: Satılık
Durumu: İkinci El
Takaslı: Hayır

RİZE MERKEZDE SAHİBİNDEN VEDE ACİL İHTİYAÇTAN KELEPİR FİYATA SATILIK İVECO 120.14 KAMYON.ARACIMIZ 10 TEKER AHŞAP KASA OLUP TEK İLAVELİDİR OTOMATİK DİNGİLLİ OLUP 7.5 TON TONAJLIDIR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Bugatti Chiron Pur Sport Fiyatları Cep Yakıyor

Bir araba ile ilgili olabilecek tüm kötü şeyler arasında, çamurluk bükücü belki de en iyi senaryo tipi bir kazadır. Çok pahalı bir Bugatti C...