13 Nisan 2021 Salı

Bugatti Chiron Pur Sport Fiyatları Cep Yakıyor

Bir araba ile ilgili olabilecek tüm kötü şeyler arasında, çamurluk bükücü belki de en iyi senaryo tipi bir kazadır. Çok pahalı bir Bugatti Chiron Pur Sport'un direksiyonundaysanız öyle değil.Bugatti, biri için 4 milyon dolardan başlayan fiyatlarla yalnızca 60 tane hiper otomobil yapmayı planlıyor. 

Bir Bugatti Chiron Pur Sport, halihazırda ABD'de bulunuyor ve potansiyel müşterilere ve medya üyelerine test sürüşleri için teklif ediliyor. Ayrıca St. Louis, Missouri'de küçük ama çok pahalı bir çamurluk bükücüsüne karıştı; ortaya çıktı.

Kaza, 1 Nisan veya 2 Nisan'da meydana geldi, ancak bariz nedenlerden dolayı kamuoyuna açıklanmadı. Olduğu gibi, yine de, internet çağında bu tür şeyleri göz ardı edemezsiniz, bu nedenle kazadan sonraki video ve fotoğraflar sosyal medyada ortaya çıktı (SuperCar Blog'a şapka ucu).

KRN Speed'e göre, bu jet grisi Pur Sport, Shmee150'nin son zamanlarda Miami, Florida'da test ettiği ile aynı. Kısa bir süre sonra Yetkili Bugatti Automobiles S.A.S Satıcısı Holman Motorcars St. Louis'e ulaştı ve kaza anında potansiyel bir müşteri tarafından sürülüyordu. Doğrulanmamış raporlara göre, Bugatti hızlanıyordu, muhtemelen sürücünün biraz fazla heyecanlanması ve gaza çok sert basması nedeniyle.

Sonuç, zamanında fren yapamayan bir Toyota Corolla'yı arkadan uçurdu. Sahneden alınan fotoğraflar Corolla'yı yolun kenarındaki çimenlerin üzerinde gösteriyor ve Bugatti ön tarafa biraz hasar veriyor. Doğrulanmamış raporlara atıfta bulunan aynı kaynağa göre, hasar küçük olabilir, ancak yine de 200.000 $ tutarındadır. Corolla, arka tamponda ciddi hasar aldı.

Şu anda dolaşımda olan ayrıntılar (Bugatti'nin hızlandığı veya hasarın boyutu) bir miktar tuzla alınmalıdır, ancak paket açık. 4 milyon dolarlık bir arabanız olduğunda, ne olursa olsun “küçük” hasarın düzeltilmesi pahalı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Bugatti Chiron Pur Sport Fiyatları Cep Yakıyor

Bir araba ile ilgili olabilecek tüm kötü şeyler arasında, çamurluk bükücü belki de en iyi senaryo tipi bir kazadır. Çok pahalı bir Bugatti C...