30 Temmuz 2020 Perşembe

GMC, Hummer EV Kamyonu ve SUV'un Bu Sonbaharda Çıkışını Onayladı

GMC, bu sonbaharda Hummer EV'nin çıkışını yeniden planladı. Başlangıçta Mayıs 2020'de piyasaya sürülmesi gerekiyordu. Bu ana hatlar, 2021'de üretime başlayacak olan bu yeni elektrikli modellerin tasarımına henüz en iyi bakışımızı gösteriyor.

Bir teaser videosunda hem Hummer kamyonu hem de SUV modelleri için ana hatlar gösterilmektedir.
GMC, bu modellerin 2021 sonbaharında üretime başlayacağını söyledi.GMC ilk kez Şubat ayında bir Super Bowl reklamı sırasında canlanan Hummer isim levhası ile ilgili haberleri paylaştı ve başlangıçta yeni modelin Mayıs 2020'de piyasaya sürülmesi planlandı.

Bu, koronavirüs pandemisi nedeniyle olmadı, ancak şimdi şirket Hummer'ı resmen ortaya çıkaracağını söylüyor Bu yıl EV kamyon ve SUV modelleri. GMC ayrıca, Hummer'ın 2021 sonbaharında montaj hattından çıkmaya başlaması için üretim planlarının devam ettiğini söylüyor.

2022 GMC Hummer EV Çıkarılabilir Çatı Panellerine Sahip Olacak

GMC Hummer EV Gösterimi COVID-19 Nedeniyle Gecikti

GMC'nin Hummer EV Alıcısı Gerçek, 1000 HP Sahip Olacak

GMC ayrıca yeni Hummer'ların görünümünü de devam ettiriyor, bu sefer kamyon ve SUV gövdelerinin şeklini gösteren ana hatlarıyla. Forklift, kare şeklinde bir ön uca sahip bir mürettebat kabini, kısa kutu konfigürasyonu gibi görünüyor. SUV, agresif çamurluk fişeklerine ve arkada harici bir yedek lastiğe sahip dört kapılı bir kutu. Her ikisinin de agresif arazi lastikleri var gibi görünüyor.

GMC'nin bu yeni kamyonların bir, iki ve üç motorlu versiyonlarını sunmayı planladığını biliyoruz, üst modeller yaklaşık 1000 beygir gücü üretiyor ve iddia edilen 3.0 saniyede sıfırdan 60 mil / saat'e çıkıyor. General Motors'un yeni Ultium pil takımları çeşitli boyutlarda satışa sunulacak. Hummer'lar ayrıca çıkarılabilir tavan panelleri, Super Cruise yarı otonom sürüş sistemi ve GMC'nin "Adrenalin modu" ve "Yengeç modu" olarak adlandırdığı sürüş modları sunacak.

Hummer'lar hakkında bu yılın ilerleyen saatlerinde resmi çıkışlarını yaptıklarında daha fazla şey öğreneceğiz. 2021'in sonlarında müşterilere ulaşmaya başladıklarında 2022 GMC Hummer EV SUT ve SUV olarak adlandırılacağını umuyoruz.

Bu içerik üçüncü taraflarca oluşturulur ve korunur ve kullanıcıların e-posta adreslerini vermelerine yardımcı olmak için bu sayfaya aktarılır. Bu ve benzeri içerikler hakkında daha fazla bilgiyi piano.io sitesinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Bugatti Chiron Pur Sport Fiyatları Cep Yakıyor

Bir araba ile ilgili olabilecek tüm kötü şeyler arasında, çamurluk bükücü belki de en iyi senaryo tipi bir kazadır. Çok pahalı bir Bugatti C...