30 Temmuz 2020 Perşembe

2021 Buick Envision Şaşırtıcı Çekici Bir Tasarımla Yoluna Devam Ediyor

Buick, 2021 için Envision SUV'nin yeni bir versiyonunu piyasaya sürüyor.Bu kompakt crossover, daha ikna edici derecede lüks görünüyor ve gelecek yıl ABD'de satışa sunulacak. Yeni modelin tasarımı, dış görünüşü ve hoş oranları ile eskisinden çok daha güzel görünüyor. 2021 Taslağı önümüzdeki yıl ABD'de satışa sunulacak.

Buick, yeni 2021'in ilk fotoğraflarını paylaşıyor ve şimdiye kadar gördüklerimizi seviyoruz. Buick'in kompakt SUV teklifinin bu yeniden tasarlanan versiyonu, 2016 için ABD'ye ilk gelen selefinden çok daha çekici görünüyor. Bir Buick sözcüsü C / D'ye, Envision'un üretildiği Çin'den ABD'ye ithal edilmeye devam edeceğini söyledi.

2021 Buick Envision Dışarıda Gibi İyi Görünüyor

Yeni Envision'un orantıları eskisinden daha düşük ve daha geniş, Acura RDX ve Infiniti QX50 gibi kompakt SUV'leri bir rakip olarak daha makul görüyor. Buick bu noktada pek çok özelliği paylaşmıyor ancak Envision'un turboşarjlı 2.0 litrelik sıralı dört ve dokuz vitesli otomatik şanzımanla güçlendirileceğini söylüyor. Önden veya dört tekerden çekiş sunmaya devam edeceğini varsayıyoruz. Mevcut Envision, standart olarak doğal emişli 2.5 litrelik sıralı dörtlü olarak geliyor ve isteğe bağlı olarak 2.0 litrelik bir turbo sunuyor.

Otomatik acil durum frenleme ve şerit tutma desteği de dahil olmak üzere çeşitli sürücü destek özellikleri standart olacaktır. En üst düzey bir Avenir trim seviyesinde gelecek ve mevcut seçenekler arasında bir baş üstü ekran, 10.0 inç dokunmatik ekran bilgi eğlence ekranı ve bir park yardım sistemi yer alacak.

Buick henüz iç mekan fotoğraflarını yayınlamamıştır, ancak bu yılın ilerleyen saatlerinde daha fazla bilgi olacağını söylüyor. 2021 Çevresinin öncekinden biraz daha pahalı olmasını bekliyoruz, yani 30.000 $ 'lık bir aralıkta başlaması gerekiyor. Buick, 2021 başından itibaren ABD bayilerine ulaşacağını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Bugatti Chiron Pur Sport Fiyatları Cep Yakıyor

Bir araba ile ilgili olabilecek tüm kötü şeyler arasında, çamurluk bükücü belki de en iyi senaryo tipi bir kazadır. Çok pahalı bir Bugatti C...