20 Mart 2020 Cuma

Volkswagen 82bhp motorlu klasik Tip 2 Samba'yı elektriklendiriyor

Geçen yıl ortaya çıkan orijinal Beetle'ın elektrikli versiyonunda olduğu gibi, düz ekranlı benzinli motorun yerini e-Up'ın 82bhp elektrik motoruyla değiştirmeden önce bölünmüş ekranlı kamyonet tamamen restore edildi - bunu en güçlü 'resmi' versiyon yapıyor Tip 2.Volkswagen ve Alman merkezli elektrifikasyon uzmanı eClassics, e-Up şehir otomobillerinden elektrik motoruyla donatılmış 1966 Tip 2 Microbus'u kurmak için bir araya geldi.

Güç, arka aksa tek hızlı bir şanzıman aracılığıyla gönderilir ve Volkswagen, vanın elektronik olarak sınırlı en yüksek hız olan 81mph - 16mph'yi orijinal versiyondan daha fazla vuracağını iddia ediyor. Optimum ağırlık dağılımı için şasinin ortasına 45kWh lityum iyon pil takımı takılmıştır ve 40 dakika içinde boştan% 80 kapasiteye kadar şarj edilebilir.

E-Bulli’nin talep edilen menzili 124 milden fazla. Tamamen yeni motorun yanı sıra eClassics, aracın kullanılabilirliğini artırmak için bir dizi şasi değişikliği yaptı. Ayarlanabilir amortisörler ve bobin üstü destekleri, daha iyi sürüş konforu için ön ve arkada bulunurken, eski otomobilin kampana frenleri daha güçlü havalandırmalı diskler için yol açtı.

Minimum görsel dış modifikasyonlar, LED farların ve arkaya monte edilmiş şarj durumu göstergelerinin eklenmesi ile sınırlıdır. İç mekan daha açık bir şekilde modernize edildi ve yeni bir otomatik vites seçici, ateşleme düğmesi, turuncu-beyaz oturma ve deniz tarzı ahşap zeminlere sahip.

E-Käfer elektrikli Beetle gibi, e-Bulli de akıllı telefon bağlantı işlevleri sunan, enerji kullanım bilgilerini gösteren ve yükseltilmiş bir ses sistemi üzerinden müzik çalan modern bir infotainment dokunmatik ekrana sahiptir.

E-Bulli bir kerelik değil: eClassics, elektrikli klasiği e-Käfer ile birlikte Renningen atölyesinde üretecek ve Almanya'da 64,900 € (59,200 £) karşılığında satacak. EClassics'in elektrikli Beetle'ını inşa etme hakkına sahip Londra merkezli Jack's Garage, önümüzdeki aylarda eBulli'yi de sunmayı planlıyor. Halen, seri üretim çıktısı oluşturmak ve modellerinin fiyatını düşürmek amacıyla dış yatırım arayışı içindedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Bugatti Chiron Pur Sport Fiyatları Cep Yakıyor

Bir araba ile ilgili olabilecek tüm kötü şeyler arasında, çamurluk bükücü belki de en iyi senaryo tipi bir kazadır. Çok pahalı bir Bugatti C...