26 Ocak 2021 Salı

İspanyol Elektrikli Cupra Tavascan SUV

Lamborghini Urus'un tüm keskin kenarları ve köşeli kırışıklıkları bir Gillette tıraş bıçağıyla tıraş edilmiş ve ardından eski tarz bi-turbo V8'i tamamen elektrikli bir aktarma organıyla değiştirmişse?

O zaman muhtemelen şuna benzeyen bir şeyle karşılaşacaksınız: Cupra Tavascan. Seat'ın sportif İspanyol şubesi, bu konsept otomobili Eylül 2019'da ortaya çıkardı, bu yüzden onun sadece bir kil modelleme fantezisi olduğunu varsayarsan affedilirsin. Görünüşe göre öyle değil.

Cupra patronu Wayne Griffiths'e göre, Tavascan çok canlı ve bu baş döndürücü konseptten sulanmayacak.

TG.com'a "Tavascan’ın geliştirilmesine devam ediyoruz," diye onayladı. "Tam olarak nerede ve ne zaman ve nasıl olduğunu açıklamadık, ancak gerçeğe dönüştürmeye çalıştığımız büyük hayalimiz ve tasarım geliştirme kesinlikle gösteri arabası doğrultusunda devam ediyor."

Konsept, toplam 302 hp güç sağlayan ön ve arka elektrik motorlarına sahipti. Sportif bir SUV için para karşılığı - aslında bu, benzinle beslenen bir Cupra Ateca veya Formentor'dan aldığınız güçle aynı. Ama görünüşlerden ne haber?

"Tasarımcılara şunu dedik:" Batmobil gibi görünen ve sonrasında gerçekte yapamayacağımız bir araba bulamazsınız. Bulduğunuz her şeyi gerçekleştirebilmeliyiz ", diye açıklıyor Griffiths.

"Büyük bir hayal kırıklığına uğratmak istemiyoruz, kışkırtıcı bir gösteri arabanız ve ardından gerçeklik yüzünden tamamen tonlanmış üretim arabanız ve test parçalarını vb. Yapamazsınız. Son araba gösteri arabasına çok ama çok yakın olacak. "

Ne düşünüyorsun, internet mi? Bu dramatik görünümlü elektro-geçit sizi Ford’un retro temalı Mustang Mach-E veya Tesla’nın Model Y minivanından uzaklaştırır mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Bugatti Chiron Pur Sport Fiyatları Cep Yakıyor

Bir araba ile ilgili olabilecek tüm kötü şeyler arasında, çamurluk bükücü belki de en iyi senaryo tipi bir kazadır. Çok pahalı bir Bugatti C...