24 Kasım 2020 Salı

2021 Audi TT RS Sportif Detaylar Sayesinde Daha Pahalı Olacak

Audi'nin 394 hp turbo şarjlı beş silindirli kupası, siyah dış kaplama, iç kısımda karbon fiber ve standart Apple CarPlay ve Android Auto ekler.Audi, TT RS Coupe'yi 2021 model yılı için, RS versiyonu yeterince sportif değilmiş gibi, ona daha sportif bir görünüm veren siyah dış kaplama dahil olmak üzere yeni standart donanımla biraz daha çekici hale getiriyor. Yeni spor kupalar ayrıca standart Apple CarPlay ve Android Auto gibi yeni teknolojilerle standart olarak gelecek.

Yeni görünüm, yeni bir siyah optik dış kısımdan oluşuyor ve mevcut siyah armalarla daha da fazla siyah kaplama eklenebilir. Kırmızı frenler ve dört mevsim lastiğine sarılmış 20 inçlik yedi kollu Audi Sport jantlar artık standart. Sportif ayrıntılar, orta konsol ve kapılardaki yeni standart karbon fiber kaplamalarla birlikte iç mekana da akıyor. 

Bir Bang and Olufsen ses sistemi ve Audi'nin navigasyon, Audi Connect ve şerit tutma yardımına sahip MMI bilgi-eğlence sistemi de standarttır. 2021 için, karartılmış görünüme eklemek için siyah uçlu yeni bir spor egzoz mevcuttur.

TT RS, yedi ileri çift kavramalı şanzıman ve Audi'nin Quattro dört tekerlekten çekiş sistemi aracılığıyla dört tekerleğin tamamına güç gönderen, 394 hp turbo şarjlı 2,5 litrelik beş silindirli bir yüksek güçle çalışıyor. Otomobil ve Sürücü testi sırasında, bir 2018 modeli 3,3 saniyede 60 mil / saate 117 mil hızla 11,8 saniyelik çeyrek mil yoluna çıktı.

2021 Audi TT RS, ABD'de 73.545 $ 'dan satışa sunuluyor ve bu da onu 2020 modelinden 4950 $ daha pahalı yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Bugatti Chiron Pur Sport Fiyatları Cep Yakıyor

Bir araba ile ilgili olabilecek tüm kötü şeyler arasında, çamurluk bükücü belki de en iyi senaryo tipi bir kazadır. Çok pahalı bir Bugatti C...