19 Ocak 2021 Salı

Hennessey Hız Testi Sınavında McLaren 765LT'ye Takıldı

Yaklaşık bir yıl önce ilk kez görücüye çıkan McLaren 765LT, şirketin Super Series 'Longtail' spor otomobil serisinin en son ve en büyük örneğidir. 

Aynı zamanda muhteşem 720S'nin geliştirme potansiyeli hakkında bir ifadedir; ve Hennessey’in en son ipucunu doğru şekilde yorumlarsak bazı ek ayarlar için harika bir platform.

Bu zar zor yasal palet silahı için McLaren olağan işine devam etti. Woking'den gelenler 720S'yi aldılar, bir LT ile uğraştığımız için uzattılar ve mühendislikten yararlanabilecekleri hemen hemen her şeyi baştan aşağı yükselttiler.

Böylece, Macca 765 PS (755 hp) ve gezegendeki diğer herhangi bir süper otomobili kıskançlıkla yeşil yapacak bazı performans özelliklerine sahip oldu. 

2,8 saniyeden 100 km / saate (100 km / sa) ve 205 mil / sa (330 km / sa) en yüksek hız fabrika rakamları yeterli değilse, işte kimsenin tartışmaya cesaret edemeyeceği birkaç gerçek dünya örneği.

İlki, 765LT'nin fabrika lastiklerinde 241 km / s hızda 9,4 saniyelik bir geçişle kendisini bağımsız olarak dünya çapında yeni çeyrek mil cetveli olarak taçlandırdığı drag şeridinde gerçekleşti. 

Bunu bir perspektife koymak gerekirse, McLaren’ın kendi 9.9'larından ve güçlü Dodge Demon tarafından çivilenmiş 9.65'lerden daha iyi.

Şimdi Hennessey Performance'dan başka hiçbir şeyden gelmeyen başka bir kanıt var. Elbette, bu muhteşem geçidin etrafında dönen hikaye kadar uzun ve hatta etkileyici değil.

Ancak bir 765LT'nin gösterge panelinin bu kısa görüntüsü, her tarafında yazılı bir teaser atmosferine sahip. Elbette, McLaren 765LT'nin "test edildiğini" söyleyen açıklama da değerlendirmeyi yapmamıza yardımcı oluyor.

Hennessey henüz ek ayrıntılar paylaşmadığından, Teksas'taki 765LT konutunu şu anda nelerin beklediğine dair hiçbir fikrimiz yok. 

Yine de, şirketin sürekli genişleyen araç listesi ve McLaren kutusunun yalnızca 570, 600LT ve 720S'yi kapsadığı gerçeği göz önüne alındığında 765LT için harika şeylerin hazırlandığını ancak hayal edebiliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Bugatti Chiron Pur Sport Fiyatları Cep Yakıyor

Bir araba ile ilgili olabilecek tüm kötü şeyler arasında, çamurluk bükücü belki de en iyi senaryo tipi bir kazadır. Çok pahalı bir Bugatti C...