24 Ocak 2021 Pazar

2021 Lamborghini Miura "Dragster" Görenlerı Çok Fena Şaşırttı

Her şey etli yan duvarları hattan inmeye yardımcı olan arkada sürtünme kaymalarını içeren, ön aks için skinnies ile yuvarlanma direnci en aza indirilen, sürükleme şeridi dostu tekerlek ve lastik paketi ile başlar.

Elbette, tüm bu çekişle birlikte bir tekerlekli çubuk takıldı ve bu makinenin ulaşması beklenen üç basamaklı hız sayıları göz önüne alındığında, paraşüt bir zorunluluktu.

Endişelenmek için bir neden yok 1966 ile 1973 yılları arasında inşa edilen Sant'Agata Bolognese otomobil üreticisi olan 764 Miuras'tan birine dokunmadı. Bununla birlikte, bu yorum, araca süper otomobil türünü popüler hale getirdiği için biraz drag yarışı bükümünü veriyor.

Miura'nın gövdesi, aracın aldığı aero değişikliklerinden sadece biri olduğu için yola oldukça yaklaştırıldı. Diğer ayrıntılar, ön taraftaki oldukça küçük olmayan hava barajının yanı sıra arkaya tutturulmuş hasır gagayı içerir.

Gerçeği söylemek gerekirse, gerçek Miura'nın tasarımı, Miura Jota SVR'ye bir defaya mahsus takılan ve kolayca görülebilen donanım gibi yıllar içinde çeşitli bastırma kuvveti ayarlarının geliştirilmesine yol açan göze çarpan ön uç kaldırma sağladı.

Burada yaptığımız hayal gücü egzersizine geri dönersek, piksellerin arkasındaki dijital sanatçı Kalim Oozeear, koyu Miura için vurgu renklerini, yani farların sarı tonunu ve fren kaliperlerinde görülen neon yeşili rengini de tanıttı.

Kulağa çılgınca gelse de, böyle bir öneri onu gerçek dünyaya, tabii ki bir kopyasını kullanarak yapabilir.

Örneğin, Japon tuner Liberty Walk, 2018'de Ford GT 40 replikasını temel alan geniş gövdeli bir Miura'yı tanıttı. Ve sürükleme şeridine daha yakın kalmak için, size sunduğumuz Lamborghini Countach gövdeli komik arabayı hatırlatacağız. 2015'te geri döndük, ki bu aldıkları kadar gerçek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Bugatti Chiron Pur Sport Fiyatları Cep Yakıyor

Bir araba ile ilgili olabilecek tüm kötü şeyler arasında, çamurluk bükücü belki de en iyi senaryo tipi bir kazadır. Çok pahalı bir Bugatti C...